Хліб - сіль
  • Головна
  • Про мене
  • Новини
  • Світлини
  • Трохи музики для настрою
  • Цікаво про їжу і не тільки
  • Гуру кулінарії
  • Наші у світах
  • Вік живи, вік учись
  • Мої напрацювання
  • Мої публікації
  • І труд, і піт благословен

Мої напрацювання







Урок – дослідження 

«Технологія приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього. Перспективи започаткування власного бізнесу для виробництва дріжджових виробів»

Презентація "Дріжджове опарне тісто та вироби з нього"

Мій збірник "Найвідоміші кухарі світу"




Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Шукати в цьому блозі

Архів блогу

  • березня (2)
  • лютого (4)
  • грудня (1)

Запрошую на сайт нашого ліцею

  • "Старовижівський професійний ліцей"
Тема "Легкість". Зображення для теми від користувача enjoynz. На платформі Blogger.